Lediga jobb

Vi behöver stärka upp kansliet med en DIGITAL KOMMUNIKATÖR. Kanske är det just dig vi söker! Läs och fundera – skicka in din ansökan eller tipsa en kommunikationsstjärna i ditt nätverk. Tack.

Vill du bli en viktig del av en organisation med ett viktigt uppdrag?

Bröstcancerförbundet arbetar med strategiska kampanjperioder för att driva insamling och engagemang. Vi arbetar fokuserat för att befästa vår position i syfte att stärka våra ändamål och för att kunna dela ut betydande anslag till patientnära bröstcancerforskning. För att tränga igenom bruset vässar vi kontinuerligt vår kommunikation och jobbar målmedvetet för att öka vår synlighet. Webbplatsen är navet i vår kommunikation och de sociala medierna viktiga verktyg för att nå ut med våra budskap och skapa engagemang.

Att drabbas av bröstcancer är en kris som kan få stora konsekvenser för resten av livet. Varje timme, varje dag, året om, får en kvinna i Sverige sitt bröstcancerbesked. Trots alla framsteg inom bröstcancervård och forskning är bröstcancer en av de cancerdiagnoser som flest kvinnor under 65 år avlider av. Det tänker vi ändra på och vi hoppas att just du vill engagera dig tillsammans med oss.

Bröstcancerförbundet stärker nu upp sitt team med en Digital kommunikatör, vilket innebär att du får en central roll i Bröstcancerförbundets kommunikation. Du jobbar nära kommunikationschefen och övriga som arbetar med kommunikation och insamling. Bröstcancerförbundets arbete präglas av en demokratisk och humanistisk människosyn grundad i uppfattningen om alla människors lika värde. På Bröstcancerförbundet är medarbetarna engagerade, nytänkande och vänliga. Alla är vana att hjälpas åt när det behövs och respekterar varandras olika kompetenser.

Arbetsuppgifter:

Ansvara för Bröstcancerförbundets webb:

• producera och paketera innehåll för webben
  • optimera innehåll och arbeta för att öka trafiken till Bröstcancerförbundets webb
  • kontinuerligt arbeta med sökordsanalys
  • uppdatera och underhålla sajten så att informationen är korrekt
  • följa upp innehåll och kampanjsidor på webben, analysera och kontinuerligt förbättra webbplatsen
  • säkra att allt innehåll följer Bröstcancerförbundets varumärkesplattform och visuella identitet
  • ansvara för utveckling av webben
  • vara ansvarig gentemot webbleverantör

Ansvara för Bröstcancerförbundets sociala medier

• skriva och publicera i våra sociala medier
  • ansvara för annonsering i sociala medier

Kvalifikationer:

• gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och ansvar
  • relevant utbildning inom kommunikation, media eller journalistik
  • hög kompetens i paketering av innehåll och hög nivå som skribent
  • god kunskap i CMS:et Wagtail eller liknande verktyg
  • förmåga att tolka data, analysera och gå vidare med förbättringar
  • goda kunskaper i Office365, Google Analytics och Business manager
  • god samarbetsförmåga internt och externt
  • mycket goda kunskaper i svenska

För att trivas i rollen och organisationen behöver du vara självständig med god samarbetsförmåga. Du är noggrann, har god formkänsla, är en duktig skribent och intresserad av kommunikation som ger effekt. Du tycker om att samarbeta, gillar att jobba när det händer mycket och är bra på relationer. Det är viktigt att du är självgående och har ett starkt eget driv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på Bröstcancerförbundets huvudkontor på Kungsholmen i centrala Stockholm.

Brightness Executive Search sköter rekryteringen
För mer information om rollen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Lidvall, kli@brightness.se alt. 0736-390941. Ansöker gör du genom att skicka in CV och personligt brev via Brightness Executive Search (länk längst ner på sidan) Vi vill ha din ansökan senast den 17 maj men kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden.

körsbärsblom_smal.jpg