När man behöver nya ögonbryn…

Visste du att Bröstcancerförbundets grundare, Elisabeth Hedin, instiftade en minnesfond för flärd? Till hennes minne kan du som är medlem och som är/varit sjuk i bröstcancer söka bidrag exempelvis för tatuering av ögonbryn. Bidraget baserar sig på din ekonomiska situation och ansökan ska vara Bröstcancerförbundet tillhanda senast måndagen den 1 april.

Bröstcancerförbundet

Publicerad 23 januari 2019

Formulär bidrag Elisabeth Hedin.JPG

En sjukdom som bröstcancer påverkar livet på så många sätt. För många har sjukdomen ekonomiska konsekvenser, samtidigt som man skulle må bättre om man fick unna sig det där lilla extra. Kanske en ny baddräkt som passar till de nya brösten eller protesen… Eller tatuerade ögonbryn, för att de man hade före behandlingen glesats ut …

Det är just för flärd som Elisabeth Hedins minnesfond finns. För att ge möjlighet att unna sig det lilla extra, som är kopplat till livet efter sjukdomen, även om man inte har råd.

Ansökan och fullständiga kriterier finns nu upplagda. Läs mer och ladda ner ansökan, som ska vara Bröstcancerförbundet tillhanda senast måndagen den 1 april.

Om bröstcancer

Om bröstcancer

Stöd oss

Stöd oss