Vi söker ansvarig för företagssamarbeten och stora gåvor

Bröstcancerförbundet har under de senaste åren ökat sin omsättning vilket resulterat i stora bidrag till forskning inom området. Detta tack vare ett framgångsrikt kommunikations- och insamlingsarbete. Nu söker vi dig som vill ta insamlingen genom företagssamarbeten och stora gåvor till nästa nivå. Här får du möjligheten att verka i en roll av både strategisk och operativ karaktär som utövas i nära samarbete med kompetenta och engagerade kollegor.

Publicerad 17 januari 2024

Sök jobbet som ansvarig för företagssamarbeten

Om rollen

Uppdraget innefattar övergripande ansvar för strategisk planering och operativt genomförande av Bröstcancerförbundets företagssamarbeten. Detta innebär att både förvalta befintliga samt identifiera och bearbeta nya företagspartners. En annan central del i uppdraget är att se över och utveckla befintlig strategi för företagssamarbeten och stora gåvor samt bidra till förbundets övergripande insamlingsstrategi. Vidare är du en självklar representant för förbundet vid externa sammanhang och även delaktig i arbetet med Bröstcancerförbundets ambassadörer. I rollen ingår det att vara kontaktperson mot aktuella lotterier och skapa synergier mellan dessa och förbundet. Självklart omvärldsbevakar du kontinuerligt trender inom insamling kopplat till ditt område. Du rapporterar till chefen för kommunikation och insamling och jobbar i tät samverkan med dina kollegor i teamet.

Den vi söker

Vi söker dig med erfarenhet från relationsbaserad försäljning samt ett brett och etablerat kontaktnät. Du har stor vana av att hålla presentationer och vet hur man säljer in ett koncept för att skapa engagemang. Vi ser framför oss att du har en relevant eftergymnasial utbildning och uttrycker dig mycket bra på svenska och även obehindrat på engelska. Självklart delar du Bröstcancerförbundets vision och värderingar. Har du erfarenhet från insamlingsbranschen och utvecklingsarbete kopplat till insamling är det meriterande.

Som person är du relationsskapande och utåtriktad. Du brinner för säljprocesser och har en stark drivkraft att uppnå resultat. Dessutom tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra självständigt som i grupp. För att lyckas i rollen bör du ha förmågan att växla mellan operativt och strategiskt perspektiv samt ha ett lösningsorienterat och ödmjukt förhållningssätt.

Vad vi erbjuder

Bröstcancerförbundets arbete präglas av en demokratisk och humanistisk människosyn grundad i uppfattningen om alla människors lika värde. Här får du jobba med kompetenta och vänliga kollegor som har ett stort engagemang för sakfrågorna. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och möjlighet till att arbeta hemifrån några dagar i veckan. 

Övrigt

Tjänsten är placerad vid Bröstcancerförbundets kontor på Hantverkargatan i Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan

Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev om varför du ska bli ansvarig för företagssamarbeten och stora gåvor på Bröstcancerförbundet via signerarekrytering.se.

Vi jobbar löpande med urval och tar helst emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12:e februari.

Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Anna Hultkrantz, tel. 073 83 433 20 eller Malin Östman, tel. 076 339 98 45.

Ansök idag

Bli en del av Bröstcancerförbundet. Ansök senast 12:e februari.
Ansök här

Om Bröstcancerförbundet
Bröstcancerförbundet är Sveriges enda intresseorganisation som fokuserar enbart på bröstcancer. För att nå visionen om att ingen ska drabbas av bröstcancer, finansierar vi bröstcancerforskning, erbjuder stöd och rehabilitering och driver opinion i bröstcancerfrågor. Vi har nära 11 500 medlemmar och 33 bröstcancerföreningar runt om i landet.

Om bröstcancer

Om bröstcancer

Stöd oss

Stöd oss