HealthyCo

HealthyCo engagerar sig i kampen mot bröstcancer genom att driva produktkopplad insamling och sprida kunskap om vikten av tidig upptäckt. Över hela Sverige syntes en kraftfull rosa kommunikation i över 100 butiker under oktober, den internationella bröstcancermånaden. HealthyCo spred dessutom livsviktig kunskap om vikten av att undersöka sina bröst genom att artisten Linda Bengtzing besökte många folkkära och kända personer för att prata om appen Klämdagen. HealthyCo blev partner till Bröstcancerförbundet 2022.

Martin har brunt hår och kollar in i kameran.Martin Szepczynski, CMO/Feel good manager på Healthyco

Vi har ställt några frågor till Martin Szepczynski, CMO/Feel good manager!

Varför är det viktigt för er att bidra i kampen mot bröstcancer?

– Som en av Sveriges största folksjukdomar, har vi alla någon form av personlig koppling till bröstcancer, vilket gjorde det självklart för HealthyCo att bidra.

På vilket sätt har ni tagit ut ert engagemang?

– Som ett brand med rosa produkter för att främja en god hälsa och välmående, med största målgrupp hos medelålderskvinnor kändes samarbetet alldeles självklart.

HealthyCo syntes i butikerna med bröstmönster och info om självundersökning.

Klämdagen – självundersökning

Vi är en otroligt stolt samarbetspartner till Bröstcancerförbundet och ser fram emot att fortsätta kampen kring att besegra bröstcancer.

Vilka reaktioner har ni fått?

– Vår kampanj har tagits emot med öppna armar och fantastisk respons med ett högt engagemang av såväl kända profiler som konsumenter i sociala medier, fysiska butiker och internt inom bolaget.

Vårt medverkande har inte bara genererat ett bidrag till Bröstcancerförbundet och livsviktig forskning, det har dessutom uppmärksammat viktig information kring klämappen och vikten av kontinuerlig självundersökning hos våra konsumenter. Genom att sprida budskapet och samtidigt ”ge tillbaka” från våra produkter, har vi dagligen bemötts av fina kommentarer och kärlek, samt många personliga berättelser som berört.

Ladda ner appen Klämdagen

Ladda ner appen Klämdagen

få instruktioner och påminnelse varje månad om att undersöka dina bröst
Om bröstcancer

Om bröstcancer

Stöd oss

Stöd oss