LEVA-vecka

Du som lever med spridd bröstcancer är välkommen att söka till detta program. Du är aktiv i livet men går på kontinuerliga kontroller och behandlingar.

ANSÖKAN STÄNGD

En utsträckt arm i skogsmiljö.

Om LEVA-veckan

Återhämtning, gemenskap, inspiration och att fylla på energi i både kropp och själ. Du ingår i en grupp med andra i liknande situation. Programmet är på Masesgårdens Hälsohem i Dalarna. Programmet har funnits sedan 2010 och är mycket uppskattat. Till varje vecka har vi 8 platser

Datum 2023

  • Vecka 15, 10-15 april (måndag - lördag) *FULLBOKAD*
  • Vecka 37, 10-15 sept (söndag - fredag) *FULLBOKAD*
  • Vecka 44, 28 okt-2 nov (lördag – torsdag)

I ansökningsformuläret kryssar du i önskad/önskade vecka/veckor. Alternativt skriva ”1” i rutan för den vecka du helst vill delta på, ”2” för den vecka du näst helst vill delta på och ”3” för den vecka du efter det helst vill delta på.

Kändes fantastiskt fint att få ingå i ett sammanhang där alla som deltar har genomgått liknande situation.

en tidigare deltagare

Kostnad

Bröstcancerförbundet står för program, kost och logi. Du betalar för resan plus en egenavgift på 2000 kr.
Du har möjlighet att söka medel till egenavgiften för programmen om du har en årsinkomst under 250.000 kr. Bifoga då din senaste inkomstdeklaration tillsammans med ansökningsblanketten.

Ansökan

För att få söka till denna vecka måste du vara medlem i en bröstcancerförening ansluten till Bröstcancerförbundet. Du ska varit betalande medlem under 2022 och även betalat din avgift för 2023. All bokning och urval för dessa platser sker direkt via Bröstcancerförbundet.

Ansök genom den ifyllbara pdf:en som finns under respektive stödgrupp nedan. Fyll i, skriv ut, underteckna och skicka ansökan till:

Bröstcancerförbundet
Att: Helena Hedengren
Hantverkargatan 25 B
112 21 Stockholm

Har du möjlighet att scanna in din underskrivna ansökan, så går det bra att mejla in den i pdf-format till helena.hedengren@brostcancerforbundet.se

Här hittar du ansökningsformuläret för 2023

Kursledare

Kursledare är Carolina Welin, MOW Hälsa, med lång erfarenhet av rehab och återhämtning i samband med bröstcancerdiagnoser.

Frågor eller funderingar?

För praktiska frågor, ring Helena Hedengren på Bröstcancerförbundet, 08-546 405 34 eller mejla helena.hedengren@brostcancerforbundet.se

Om bröstcancer

Om bröstcancer

Stöd oss

Stöd oss