Magasin B

Bröstcancerförbundets medlemstidning Magasin B är en pålitlig, trygg, varm, modig och hoppingivande god vän som kan allt om bröstcancer – och som sprider kunskap om bröstcancer och om hur det är att leva med det.

Omslag.jpg

Tidningen porträtterar, inspirerar och skapar igenkänning hos såväl bröstcancerbehandlade som deras närstående. Tidningen innehåller också den senaste bröstcancerforskningen och har som avsikt att påverka myndigheter och sjukvårdsansvariga i frågor som rör bröstcancer.

Tidningen ingår i medlemsavgiften och utkommer med fyra nummer per år. (Tidningen ingår också i stödmedlemskapet).

Om du inte är, och inte vill bli medlem, men ändå vill läsa Magasin B, kan du prenumerera på tidningen. En årsprenumeration kostar 400 kronor och tecknas via info@brostcancerforbundet.se

Upplaga: 13.500 ex.

Vill du läsa vår tidning på webben?

Vill du annonsera i vår tidning?