MITT I LIVET-vecka

MITT I LIVET-veckan är ett återhämtningsprogram för personer med kurativ bröstcancer som är påväg tillbaka till ett aktivt liv.

ANSÖKAN STÄNGD

En kvinna som sitter vid vattnet.

Om MITT I LIVET-veckan

Återhämtningen sker i små grupper, med deltagare som av olika skäl vill hitta tillbaka till energi i både kropp och själ. MITT I LIVET-veckor är för dig som är färdigbehandlad och läker efter din bröstcancer. Syftet är att under professionell vägledning få hjälp att hitta tillbaka till uthållighet och arbetslivet. Programmet är på Masesgårdens Hälsohem i Dalarna. Till varje vecka har vi 12 platser.

Datum

  • Vecka 21, 21-26 maj (söndag-fredag) - FULLBOKAD
  • Vecka 34, 20-25 augusti (söndag-fredag) - FULLBOKAD

I ansökningsformuläret kryssar du i önskad vecka.

Kostnad

Bröstcancerförbundet står för program, kost och logi. Du betalar för resan plus en egenavgift på 2500 kr.
Du har möjlighet att söka medel till egenavgiften för programmen om du har en årsinkomst under 250.000 kr. Bifoga då din senaste inkomstdeklaration tillsammans med ansökningsblanketten.

Ansökan

För att få söka till denna vecka måste du vara medlem i en bröstcancerförening ansluten till Bröstcancerförbundet. Du ska varit betalande medlem under 2022 och även betalat din avgift för 2023. All bokning och urval för dessa platser sker löpande via Bröstcancerförbundet.

Ansök genom den ifyllbara pdf:en som finns under respektive stödgrupp nedan. Fyll i, skriv ut, underteckna och skicka ansökan till:

Bröstcancerförbundet
Att: Helena Hedengren
Hantverkargatan 25 B
112 21 Stockholm

Har du möjlighet att scanna in din underskrivna ansökan, så går det bra att mejla in den i pdf-format till helena.hedengren@brostcancerforbundet.se

Kursledare

Kursledare för samtliga program är Carolina Welin, MOW Hälsa, med lång erfarenhet av rehab och återhämtning i samband med bröstcancerdiagnoser.

Frågor?

För praktiska frågor, ring Helena Hedengren på Bröstcancerförbundet, 08-546 405 34 eller mejla helena.hedengren@brostcancerforbundet.se

Om bröstcancer

Om bröstcancer

Stöd oss

Stöd oss